↑ Torna a Estudis i projectes

Projecte d’interiorisme del Restaurant Punt de Llum

Geosans Interiorisme juntament amb la constructora Clau21 han portat a terme el projecte integral i l’execució d’obres del Restaurant Punt de Llum de Berga, començant pel disseny d’interiorisme fet conjuntament amb els propietaris del negoci, l’execució de l’obra i la coordinació de tots els industrials fins al darrer detall del mobiliari i la il.luminació.

La particularitat més gran d’aquest projecte ha estat el temps d’execució: es va poder accedir al local el dia 1 de setembre de 2011, el local era un bar tipus frankfurt dels anys 80 i del qual no es va poder aprofitar absolutament res. El mateix dia 1 vam començar a desmontar tot el que hi havia a l’interior, es va redistribuir completament i es van fer totes les instal.lacions noves. A mesura que avançaven les obres es va anar readaptant el projecte a allò que ens anavem trobant, com el cas del totxo massís que ens va aparèixer sota el guix i la pintura i que es va decidir sorrejar i envernissar. Es va demanar el mobiliari, la il.luminació i tota la maquinària de la cuina amb els seus corresponents utensilis, etc. I es va finalitzar totalment l’obra en menys d’un mes!

La inauguració del local es va fer el 29 de setembre. Només 29 dies per reconstruïr i decorar de nou un local de 90 m2 al bell mig del Passeig de la Indústria de Berga, passant de ser un bar típic dels anys 80 a un restaurant de cuina creativa i de mercat en un ambient molt especial. Si teniu oportunitat de visitar-lo no us decebrà ni l’ambient ni molt menys encara els seus plats.

Restaurant Punt de Llum – Passeig de la Indústria, 14 – 08600 Berga

Telèfon 93 822 07 49