↑ Torna a Premsa

Premsa Geosans

Geosans ha publicat dos articles al Biorritmes – Revista de la fibromialgia i la síndrome de fatiga crònica, una revista amb interessants articles mèdics relacionats amb el benestar personal de les persones que malauradament es veuen afectades per aquestes malalties, sovint força incompreses.

El primer article el vem dedicar a fer una mínima aproximació al què és la geobiologia, parlant bàsicament de les radiacions naturals que ens afecten i el segon està especialment dedicat a les radiacions artificials, on podreu trobar 11 consells pràctics per evitar aquesta radiació a les vostres llars.

A continuació podeu llegir els dos articles tant en català com en castellà, esperem que siguin del vostre interès.

Article primer en català: Biorritmes_31cat_22-23

Article primer en castellà: Biorritmes26es_22-23

Article segon en català: Biorritmes33cat_20-21

Article segon en castellà: Biorritmes28es_20-21

Geosans ha compartit estand a Fira Natura 2012 amb Clau21 Bioconstrucció, Xarxa Ecoarquitectura Gabi Barbeta, Ciments Collet i Pere Duran. Això ens ha donat l’oportunitat de crear un espai multidisciplinar atractiu pel públic assistent a la fira i la veritat és que estem molt contents del resultat. Per aquest motiu hem volgut compartir aquestes notícies aparegudes al Diari Segre i que són una mostra del bon moment que viu el sector malgrat la complicada situació econòmica general.

Tan la Geobiologia com la Bioconstrucció han estat enguany dos temes d’interès i això s’ha pogut constatar també tan en el taller de construcció de murs de tàpia a càrrec dels companys de la Xarxa com en la conferència que va fer Geosans, omplint de gom a gom l’espai destinat a les xerrades, fent una introducció a la Geobiologia i la salut de l’hàbitat i presentant la Kinesiologia com una valuosa eina de diagnòstic.

pdf_858019 Cliqueu aquí per poder llegir correctament la notícia publicada el dia dissabte 10 de març de 2012

pdf_858299 Cliqueu aquí per poder llegir correctament la notícia publicada el dia dilluns 12 de març de 2012.

Article publicat a la secció emprenedors del diari El 9 Nou. Dilluns 20 de Juny de 2011