↑ Torna a Mesures i consells

Consells referents a la salut

La geopatia afectarà de diferent manera depenent d’altres factors inherents a cada persona en concret, com poden ser els seus hàbits alimentaris, les hores de son diàries i sobretot la seva actitud davant la vida.

Una persona amb una alimentació equilibrada, sana i natural, que no fuma ni beu en excés, que dorm les hores necessàries i que pren una actitud positiva davant la vida, tindrà el seu organisme estructurat de manera que podrà suportar durant molt més temps l’efecte de la geopatia sense que aquesta li provoqui l’aparició d’una malaltia greu. Evidentment, el seu cos estaria rebent l’impacte de la radiació igual i el seu sistema immunitari se’n ressentiria també però el procés seria molt més llarg que en el cas contrari.

Quan una persona ha estat exposada durant cert període de temps a una zona geopatògena és important que es posi en mans d’un especialista a l’hora de reequilibrar el seu organisme aportant-li els minerals, oligoelements, etc. que li puguin mancar degut a l’efecte de la radiació. Un dels mètodes naturals que funciona molt bé en aquests casos és la Kinesiologia ja que és el mateix organisme qui demana a través del test allò que li falta.

Una vegada la persona ha sortit de la vertical de la geopatia que l’estava afectant, ha reequilibrat les mancances del seu organisme mitjançant ajuda mèdica, si manté uns hàbits saludables i una actitud positiva davant la vida obtindrà una important millora en un temps relativament curt.