↑ Torna a Contacte

Què et podem oferir?

Podem fer l’estudi de les radiacions naturals i artificials del lloc que us interessi, normalment en llocs de llarga estada, vivenda habitual, oficina, terreny per edificar, etc.

Ens desplacem al lloc i fem el treball de camp que posteriorment traslladarem al projecte, fent un plànol detallat de les radiacions naturals i un altre de les artificials, adjuntant-hi també una explicació general i les mesures correctores concretes proposades per la zona estudiada.

Podem desplaçar-nos a qualsevol punt de la península ibèrica i les illes sempre que puguem coordinar més d’un estudi a la vegada o aplicant-hi un plus de desplaçament.

Serveis més demandats:

– Estudi d’una vivenda ja habitada quan hi ha problemes de salut, per intentar millorar evitant els efectes de les geopaties.

– Estudi d’un terreny per edificar previ a la redacció del projecte d’edificació, per tal de fer-lo tenint en compte les radiacions existents i poder-les evitar en la distribució interior. Sempre que es construeix una vivenda ecològica aplicant bioconstrucció el primer pas a fer és l’estudi geobiològic del terreny.

– Estudi d’una oficina o lloc de treball estàtic, per evitar l’efecte de passar 8 hores sobre un lloc geopàtic si fos el cas. És gairebé tan important com l’estudi de la vivenda si el nostre lloc de treball és fixe, estàtic i possiblement exposat a radiació artificial provinent d’ordinadors, wifi, telèfons sense fils o mòbils.

– Estudi previ a una reforma interior per poder adaptar la nova distribució, ja sigui estructural o de mobiliari, a les possibles geopaties.