↑ Torna a Contacte

Què ens ha dut fins aquí?

Som dues persones que per motius semblants un dia ens vem trobar en un curs de Geobiologia. Tots dos venim del món de la construcció i ens mou la inquietud de poder oferir un valor afegit de benestar i salut a les vivendes que dissenyem o construïm.

Tant l’un com l’altra vam patir a les nostres respectives llars i famílies els efectes nocius de les energies tel·lúriques, provocant patologies de diferent magnitud a aquells que estimem, fet que ens va conscienciar i motivar a estudiar Geobiologia, esperant poder aportar el nostre granet de sorra a l’hora d’ajudar a moltes persones que, com nosaltres en el seu dia, estan patint en present, sense saber-ho, les conseqüències de dormir en un lloc geopatògen.

La nostra intenció és poder donar un servei integral movent-nos des de diferents àmbits, d’una banda, l’habitatge, podent-vos oferir un ampli ventall de possibilitats, des del disseny d’interiors, la decoració, la construcció en general i qualsevol tipus de gestió o assessorament relacionat. Dins d’aquest àmbit de treball també estem ampliant coneixements en Bioconstrucció i Feng Shui per acabar de créixer i poder-vos ajudar des de la primera idea del projecte fins al darrer detall d’harmonització de la vostra llar.

D’altra banda, en la vessant més humana volem oferir solucions encarades a la persona, al seu organisme i la seva salut, per això seguim formant-nos en disciplines com la Kinesiologia i el Reiki amb l’ànim d’ajudar a les persones que han patit els efectes d’aquestes radiacions a reequilibrar el seu organisme a través de diferents tècniques i tractaments naturals.